Sisindiran Nasehat

Ninyuh ubar ku cipati

Diwadahan piring gelas

Anu sabar éta pasti

Ku Allah dipikawelas

 

Papan kiara ditatah

Iraha jadi lomari

Mun bisa miara létah

Mokaha salamet diri

 

Aya jalma teu boga banda

sadayana tos dipasihkeun

angklung teh ti tatar sunda

naha urang bet mopohokeun

 

Kadu pahili jeung nangka

Wadahna kana karanjang

Kudu apik jeung berseka

Sangkan sehat hirup urang

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.