Surat bahasa Sunda (Ker Babaturan)

Bandung , 17 maret 2016

 

Asalamualaikum WR.WB

    Denar kumaha kabarna di Jakarta teh kumaha sehat, alham dulilah mun sehat mah, kieu denar abi teh ngirim surat ieu teh bade aya kapentingan ka denar, etage mun denarna ari teu aya kagiatan anu sanes deui, abi teh aya perlu kadenar abi bade namut artos sakedik abi priogi keur mayar SPP sakola. SPP sakola abi tos nuggak 3bulan  teu acan kabayar da abina teu keur gaduh artos. Mamah abina nuju gearing jadi teu tiasa pang mayarkeun SPP sakola abi, mun tiasa mah denar namut keun artos etage.

Sakitu we ti abdi nya denar wasalam.

 

 

 

Ti sobat di kampung

Firman m.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.