Surat Bahasa Sunda (resmi)

ORGANISASI SISWA INTRA SEKOLAH
SMK BINA SISWA 2 CILILIN
Jl. Pasir panjang kp. dengkeng
===========================================================================

 

10  januari 2016
Nomer : 01/X/2016
Lampiran : –
Perkawis : Uleman

Kahatur
Rengrengan pangurus OSIS
di Dengkeng

Assalamu’alaikum warrohmatullahi wabarakatuh

Dina Raraga tatahar enggoning mieling tur ngareuah-reuah poe muludan, sim kuring ngalulungsur Saderek kanggo ngiringan muludan anu bade di dilaksanakeun:
dinten : Jum’at
tabuh : 09:09 dugi ka rengse
tempat : smk bina siswa 2

Ku kituna, pamugi saderek kersa sumping dina waktosna.
Hatru nuhun
Wassalamu’alaikum warrahmatullahi wabarakatuh.

 

 

 

 

Pupuhu Girang serat

baum maulana

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.