Surat Pribadi Keur Sobat Baheula

Banjdung 20, maret 2016

Asalamualaikum WR.WB

kumaha damang Yasya dikampung, damang alhamdulilah mun damang mah ieu abi doni sobat baheula yasya basa SD, abi hoyong papangih sareng yasya di dinya tapi meuren can waktosna jadi abi bade ngabar keun abi teh bade aya acara syukuran bumi abi nutos beres di bangun di daerah kali deres, muntiasa mah yasya sobat abi tiasa kaditu ngiringan, sabari ningal bumi abi sareng abi hoyong penak sareng yasya, sakitu bae informasi ti abi semoga yasya tiasa datang dina waktos, dinten minggu 20 janwari 2016.

ti sobat lami di kampung

doni riza

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.